Aan de Almeloseweg 113 te Harbrinkhoek is Bistro Kampkuiper gelegen. Een prachtige locatie voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften of een heerlijk een avondje dineren. Lesker bouwkundig tekenburo heeft een passende uitbreiding aan de bestaande horecagelegenheid ontworpen.

Het bestaande pand van Kampkuiper is gebouwd in een u-vorm, een koetshuis. Omdat de hoeve als hoofdgebouw een op zich zelf staand gebouw is, zou elke uitbreiding in dezelfde stijl afbreuk doen aan het huidige pand en zijn vorm.

Daarom is gekozen voor uitbreiding in een andere stijl als het bestaande gebouw. De aanbouw heeft streekeigen kenmerken van een oude Twentse boerderij met een moderne afwerking en sfeer. De eiken gebinten met daarnaast het vele glas en het metalen dak zorgen voor het nieuwe passende beeld bij het bestaande gebouw en omgeving.

Opdrachtgever: Bistro Kampkuiper

  • Ontwerpen: Lesker bouwkundig tekenburo
  • Voorbereiden: Lesker bouwkundig tekenburo
  • Begeleiden: Lesker bouwkundig tekenburo

Bouwbedrijf Westerhof uit Vriezenveen is de bouwkundig aannemer geweest van deze uitbreiding. Het eiken gebintwerk is gemaakt en gemonteerd door H. Oude Hengel GmbH.

De kozijnen zijn geleverd door Timmerfabriek Groothuis. Het stalen dak is geproduceerd en aangebracht door Colpro uit Vroomshoop. Als laatste hebben Brusche elektrotechniek en Löwik Installatietechniek gezorgd voor de verschillende installaties.

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo!
Kunnen wij u helpen?