Gerealiseerde projecten

Op deze pagina worden de gerealiseerde projecten getoond waar Lesker bouwkundig tekenburo aan heeft gewerkt. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op.

Gerealiseerd werk door Lesker bouwkundig tekenburo:

Deze moderne woon-werk villa is gerealiseerd in Almelo, vlakbij de kerk van Mariaparochie. Het uitzicht is hier prachtig, over weilanden en naastgelegen beek.

(meer…)

Deze woning op bouwplan Boddenkamp te Enschede is een vrijstaande woning met klassieke en moderne invloeden. De vorm en raamindeling zijn klassiek, de dakpannen, carport en entreepui daarnaast modern.

(meer…)

Deze duurzame en moderne woning staat op bouwplan Dalmeden te Hengelo. De woning is levensloopbestendig en door de hoge isolatiewaarden en slimme technieken zeer duurzaam in gebruik.

Daarnaast is het een woning met veel glas in de achtergevel en een brede opzet zodat de achtertuin met zicht op openbaar groen maximaal benut wordt.

(meer…)

Aan de Almeloseweg 113 te Harbrinkhoek is Bistro Kampkuiper gelegen. Een prachtige locatie voor familiefeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften of een heerlijk een avondje dineren. Lesker bouwkundig tekenburo heeft een passende uitbreiding aan de bestaande horecagelegenheid ontworpen.

Het bestaande pand van Kampkuiper is gebouwd in een u-vorm, een koetshuis. Omdat de hoeve als hoofdgebouw een op zich zelf staand gebouw is, zou elke uitbreiding in dezelfde stijl afbreuk doen aan het huidige pand en zijn vorm.

Daarom is gekozen voor uitbreiding in een andere stijl als het bestaande gebouw. De aanbouw heeft streekeigen kenmerken van een oude Twentse boerderij met een moderne afwerking en sfeer. De eiken gebinten met daarnaast het vele glas en het metalen dak zorgen voor het nieuwe passende beeld bij het bestaande gebouw en omgeving.

(meer…)