Onze Modelwoningen

Klik hieronder op het type modelwoning dat u graag wilt bekijken, of scroll naar beneden om al onze modelwoningen te zien.

Vrijstaand woonhuis met T-kap

Op zoek naar uw eigen ruime vrijstaande woning met T-kap?

Dit woonhuis heeft een woonkamer met gescheiden keuken en garage op de begane grond. Op de verdieping vindt u maar liefst vier ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Op de tweede verdieping is de zolder die bereikbaar is met een vaste trap. Vul het contactformulier in om een  vrijblijvende afspraak te maken en te horen hoe deze woning aan de basis kan staan van uw droomhuis.

Bekijk hieronder de 3D animatie:

Ruime vrijstaande hoogbouwwoning

Een ruime vrijstaande hoogbouwwoning met karakter.

Dit woonhuis biedt u veel ruimte! Op de begane grond bevindt zich aaneengesloten de woonkamer en keuken. Daarnaast een bijkeuken met daaraan vast de garage. Op de verdieping drie slaapkamers en een badkamer met douche en toilet. Op de tweede verdieping is toegang tot een zolder die met een vaste trap te bereiken is. Benieuwd hoe deze woning als basis van uw droomhuis kan fungeren? Benieuwd hoe deze woning als basis van uw droomhuis kan fungeren? Vul het contactformulier in voor een  vrijblijvende afspraak of stel uw vraag.

Bekijk hieronder de 3D animatie:

Stijlvolle notariswoning

Op zoek naar een vrijstaande notariswoning met uitstraling?

Op zoek naar een vrijstaand woonhuis met uitstraling? In deze notariswoning zit een zeer ruime woonkamer in L-vorm met gescheiden keuken en een werk- of slaapkamer op de begane grond. Op de verdieping vindt u twee slaapkamers en een badkamer. Benieuwd hoe deze woning als basis van uw droomhuis kan fungeren? Vul het contactformulier in voor een  vrijblijvende afspraak of stel enkel uw vraag.

Bekijk hieronder de 3D animatie:

Royaal vrijstaand herenhuis

Op zoek naar uw eigen royale vrijstaande herenhuis?

In deze royale vrijstaande eigentijdse herenwoning ligt op de begane grond een L- vormige woonkamer met gescheiden keuken. Op de verdieping vind u drie ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder. Er zijn voldoenden mogelijkheden voor een erker, garage of enkele dakkapellen voor meer daglicht en comfort. Vul het contactformulier in voor een  vrijblijvende afspraak of stel uw vraag via het contactformulier.

Bekijk hieronder de 3D animatie:

Ruim vrijstaand woonhuis

Op zoek naar uw eigen ruime vrijstaande woonhuis?

Dit woonhuis heeft een woonkamer met gescheiden keuken op de begane grond. Op de verdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Op de tweede verdieping is de zolder die bereikbaar is met een vaste trap. Vul het contactformulier in voor een  vrijblijvende afspraak.

Bekijk hieronder de 3D animatie:

Half vrijstaande woning

Deze woning, het  startpunt voor uw 2 onder 1 kap woning.

Deze tweekapper heeft een woonkamer met open keuken en een deur naar uw tuin. Op de verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer met ruimte voor bad en douche. Op de tweede verdieping is de ruime zolder.  Vul het contactformulier in voor een  vrijblijvende afspraak of stel enkel uw vraag.

Bekijk hieronder de 3D animatie:

Vrijstaand landelijk woonhuis

Een vrijstaande woning met landelijke uitstraling.

Een vrijstaande woning met landelijke uitstraling. De gescheiden woonkamer en keuken bevinden zich op de begane grond. Op de verdieping vindt u drie royale slaapkamers en een badkamer met bad en douche en een gescheiden toilet. Boven de garage bevindt zich een berging. Op de tweede verdieping is er een zolder. Benieuwd hoe deze woning als basis van uw droomhuis kan fungeren? Vul het contactformulier in voor een  vrijblijvende afspraak.

Bekijk hieronder de 3D animatie: