Nieuwbouw van 12 woningen te Schalkhaar

 

In de wijk Wijtenhorst, een wijk in Schalkhaar die grenst aan Hanzestad Deventer, realiseert Janssen de Jong Projectontwikkeling in samenwerking met EFY Group B.V. 12 karakteristieke jaren 30 woningen. Het ontwerp van de woningen is gemaakt door Lesker bouwkundig tekenburo. Het project kent 2 woningtypes en bestaat uit 8 twee-onder-een kapwoningen en 4 vrijstaande woningen.


Vrijstaande woningen

Wat betreft exterieur hebben de woningen een stijlvolle jaren 30 uitstraling. Dit is onder andere terug te zien in de hoogwaardige afwerking en detaillering. Alle woningen zijn voorzien van een eigen garage met ruime oprit. Er is voldoende ruimte voor het parkeren van één of meerdere auto’s.

2 onder 1 kapwoningen

Ook de 2 onder 1 kapwoningen hebben een stijlvolle jaren 30 uitstraling. De woningen zijn ruim van opzet en hebben grote overeenkomsten met de vrijstaande woningen. De grote tuin is gelegen op het zuidwesten, hetgeen betekent dat u maximaal kunt genieten van de zon. Aan de voorzijde zijn alle woningen voorzien van een eigen garage met ruime oprit. Er is derhalve voldoende ruimte voor het parkeren voor één of meerdere auto’s.

Tags: