Het oude postkantoor aan het Manitobaplein in Vriezenveen heeft plaats gemaakt voor 3 appartementen en 9 woningen.

Ontwikkeling

De ontwikkelde woningen en appartementen passen binnen het huidige bestemmingsplan. Op de plek van het oude postkantoor zijn drie luxe appartementen met een oppervlakte van circa 130 vierkante meter gebouwd.

Woningen

Daarnaast zijn zeven woningen, met een oppervlakte van circa 120 vierkante meter en met een eigen parkeerplaats en buitenberging gebouwd. Op de achterzijde van de locatie is een twee-onder-een kap woning gesitueerd. Deze twee woningen zijn levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Opdrachtgever: Zakelijk

    • Ontwerpen: Gelepollen BV
    • Voorbereiden: Gelepollen BV, Plegt Bouw BV en Lesker bouwkundig tekenburo
    • Begeleiden: Gelepollen BV, Plegt Bouw BV en Lesker bouwkundig tekenburo