Onze modelwoningen

Een aantal prachtige modelwoningen die bij u inspiratie kunnen opwekken!

Vrijstaand woonhuis met T-kap perspectief linksvoor

A. Vrijstaand woonhuis met T-kap

Woonhuis met gescheiden keuken, garage op de begane grond. Vier ruime slaapkamers op de eerste verdieping en badkamer met bad en douche. Tweede verdieping (zolder) bereikbaar met een vaste trap.

Bekijken
Hoogbouwwoning perspectief linksvoor

B. Ruime vrijstaande hoogbouwwoning

Een ruime vrijstaande hoogbouwwoning met karakter. Aaneengesloten woonkamer en keuken. Een bijkeuken met garage. Op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers met douche en toilet. De tweede verdieping (zolder) is te bereiken met een vaste trap.

Bekijken
Notariswoning linksvoor

C. Stijlvolle notariswoning

Notariswoning met uitstraling. Een zeer ruime woonkamer in L-vorm, gescheiden keuken en werk- of slaapkamer op de begane grond. Tweede verdieping verdieping beschikt over twee slaapkamers en badkamer.

Bekijken
Herenhuis perspectief linksvoor jaren '30

D. Royaal vrijstaand herenhuis

Royale vrijstaande eigentijdse herenwoning ligt op de begane grond een L-vormige woonkamer met gescheiden keuken. Eerste verdieping vind u drie ruime slaapkamers, badkamer met bad en douche. Op de tweede verdieping is er een ruime zolder. Voldoende mogelijkheden voor een erker, garage of enkele dakkapellen voor meer daglicht en comfort.

Bekijken
Vrijstaand woonhuis perspectief linksvoor

E. Ruim vrijstaand woonhuis

Woonkamer met gescheiden keuken op de begane grond. Eerste verdieping heeft drie ruime slaapkamers en een badkamer met bad en douche. Op de tweede verdieping (zolder) die bereikbaar is met een vaste trap.

Bekijken
Half vrijstaand woonhuis perspectief linksvoor dubbelblok

F. Half vrijstaande woning

Tweekapper, woonkamer met open keuken en een deur naar de tuin. Verdieping met drie slaapkamers en een badkamer met ruimte voor bad en douche. Op de tweede verdieping is de ruime zolder.

Bekijken
Vrijstaand landelijk woonhuis perspectief linksvoor

G. Vrijstaand landelijk woonhuis

Een vrijstaande woning met landelijke uitstraling. De gescheiden woonkamer en keuken bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping drie royale slaapkamers en een badkamer met bad en douche en een gescheiden toilet. Boven de garage bevindt zich een berging.

Bekijken

Wanneer mogen we starten met uw bouwplannen?