links

Archimees, een toekomstgericht architectenbureau dat zoveel méér doet dan het ontwerpen van gebouwen.

Archimees werkt aan belangrijke maatschappelijke thema’s. De inrichting van Nederland bevindt zich op een keerpunt. De bevolkingsgroei zwakt af, de bevolking vergrijst en onze manier van werken verandert. Weilanden volbouwen hoeft niet meer, er is steeds meer behoefte aan goede zorg en huisvesting voor senioren en we moeten met een frisse blik kijken naar onze bestaande gebouwen, zeker kantoorgebouwen.

Architectenbureau Archimees zet in op die ontwikkelingen. Archimees wil niet wachten tot er een opdracht zijn kant op komt, maar wil in een vroeg stadium de juiste partijen bij elkaar brengen en in nauwe samenwerking duurzame plannen ontwikkelen met toekomstwaarde.

Archimees en Lesker bouwkundig tekenburo hebben een brochure samengesteld. In de brochure wordt het bouwproces en de samenwerking tussen architectenbureau Archimees en Lesker bouwkundig tekenburo omschreven.

Architom staat bekend als dé klantgerichte architect.
Bij nieuwbouw of verbouwing van uw gebouw gaat het om uw wensen, persoonlijke gedachten, rationele eisen en emotionele keuzes. Uw ‘wens’ prachtig vertaald in uw bouwwerk.

Patricia Steenhagen Bouwbegeleiding en -advies heeft als doel organisaties en particulieren te begeleiden tijdens het ontwerp- en bouwproces.

U heeft tijdens het gehele traject iemand naast u staan, die de communicatie tussen alle betrokken partijen op zich neemt, deze partijen aanstuurt en controleert. Hierdoor kan er efficiënt worden gewerkt en worden kosten bespaard. Op deze manier verloopt een bouwtraject soepel en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Hannink uw specialist op tuin / landschaps ontwerp!

Hannink Landschaps- en Tuinadvies, opgericht door Niek Hannink, is een ontwerp-en adviesbureau voor Tuin- en Landschapsinrichting. Ons doel is om de leefomgeving aantrekkelijk te maken door opdrachtgevers te voorzien van een deskundig advies op het gebied van de buitenruimte. Vernieuwend, innoverend, persoonlijk, laagdrempelig en kwaliteit tegen betaalbare prijzen zijn de kernwoorden van ons bedrijf.