In het bezit van een bouwkavel op plan Zenderink te Wierden? Lesker bouwkundig tekenburo ontwerpt en helpt u graag verder op weg om uw woonwensen te vervullen!
Bouw van een erker aan de Brink 21 te Almelo

In het bezit van een bouwkavel op Hengelo Dalmeden? Lesker bouwkundig tekenburo ontwerpt en helpt u verder bij uw woonwensen.

Bent u in het bezit van een kavel op het bouwplan Dalmeden te Hengelo? Lesker bouwkundig tekenburo helpt u graag met het ontwerpen, voorbereiden en begeleiden van uw bouwplannen!

We begeleiden u van A tot Z. Van de eerste streep op papier tot en met de begeleiding tijdens de bouw van uw woonhuis. Vanaf het eerste ontwerp weet u hoe uw woning eruit gaat zien, waarbij de kosten en het budget worden bewaakt.

Kijk eens rond op de inspiratiepagina om ideeën op te doen, of bekijk de visualisatiefilmpjes van de modelwoningen om te zien wat onder andere mogelijk is!

Hebben jullie vragen over de afbeeldingen, virtuele rondleiding of het verdere proces? Neem dan contact op met Mathijs Lesker van Lesker bouwkundig tekenburo.

Menu