Dit is wat wij kunnen betekenen voor zakelijke opdrachtgevers.

Lesker bouwkundig tekenburo ontwerp ook voor de zakelijke markt. Seriematige woningbouw, kantoorpanden, bedrijfshallen en soortgelijke projecten ontwerpen we graag. Wij zorgen voor het contact met welstand, gemeente, aannemers, andere belanghebbenden en begeleiden en adviseren je tijdens het bouwproces.

Daarnaast ondersteunen bedrijven met artist impressions en visualisaties zodat uw project bij uw klant tot leven komt. Wij voeren belangrijke zaken zoals het bouwkundig tekenwerk, bouwbesluittoetsing en uitwerkingen van ontwerp-BENG-berekeningen en milieuprestatieberekeningen (MPG) graag voor u uit.

Artist impressions

Door visualisaties ziet u uw project realistisch in beeld. In een vroeg stadium krijgt u een goed beeld van het te bouwen gebouw. Dit leidt tot duidelijkheid en minder fouten in de uitvoering. Ook het het maken van bouwbesluittoetsingen, energieprestatieberekeningen, milieuprestatieberekeningen en bouwtekeningen valt binnen ons takenpakket.

Bouwbesluittoetsing en bouwkundig tekenwerk

Het is altijd aan te raden om in het ontwerpstadium te laten controleren of uw bouwwerk aan de eisen uit het bouwbesluit voldoet. Zo kunt u tijdig bijsturen en voorkomt u nare verrassingen en hoge kosten. Wij kunnen in verschillende stadia van het ontwerp een toetsingen uitvoeren. Hiervan maken wij een heldere en leesbare rapportage, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent.

Projecten

Bekijk hier een aantal prachtige gerealiseerde projecten die we
hebben mogen realiseren voor particulieren en bedrijven.

Filters
Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo!
Kunnen wij u helpen?