Ontwerpen, visualiseren, bouwkundig tekenen en bouwbesluittoetsing van projecten, voor bedrijven.

Wij ondersteunen bedrijven graag met artist impressions en visualisaties zodat uw project bij uw klant tot leven komt.

1. Snelheid en nauwkeurigheid

2. Duidelijke, heldere afspraken

3. Klantgericht en korte levertijden

Ondersteuning van bedrijven met artist impressions en visualisaties

Wij ondersteunen bedrijven graag met artist impressions en visualisaties zodat uw project bij uw klant tot leven komt. Ook het bouwkundig tekenwerk, bouwbesluittoetsing en de uitwerking van de ontwerp BENG-berekening en milieuprestatieberekeningen (MPG) voeren wij graag voor u uit.

Artist impressions
Door visualisaties ziet uw opdrachtgever zijn toekomstige woning of bedrijfsgebouw realistisch in beeld. Hierdoor is vooraf duidelijk hoe het gebouw er uit komt te zien. Dit leidt tot duidelijkheid en minder fouten in de uitvoering. Ook het het maken van bouwbesluittoetsingen, energieprestatieberekeningen, milieuprestatieberekeningen en bouwtekeningen valt binnen ons takenpakket

Bouwbesluittoetsing en bouwkundig tekenwerk
Het is altijd aan te raden om in het ontwerpstadium te laten controleren of uw bouwwerk aan de eisen uit het bouwbesluit voldoet. Zo kunt u tijdig bijsturen en voorkomt u nare verrassingen en hoge kosten. Wij kunnen in verschillende stadia van het ontwerp een (energieprestatie)toetsing uitvoeren. Hiervan maken wij een heldere en leesbare rapportage, waardoor u meteen weet waar u aan toe bent.

Bekijk projecten

Wanneer mogen we starten met uw bouwplannen?