Landelijk wonen in Twente, in de stijl zoals u dat wilt op bouwplan Almelo Noordoost in vak 11.

Almelo Noordoost is een prachtig, nieuw woongebied aan de noordzijde van Almelo. Op dit plan zijn ongekende mogelijkheden om de woning van uw dromen te bouwen. Van middelgrootte tot riante kavels. Op dit moment zijn de kavels van vak 11, variërend van 500 tot 1000 m² in de verkoop gegaan. Vrijheid in architectuur staat voorop, waarbij Lesker bouwkundig tekenburo u graag verder helpt in samenwerking met architectenbureau Archimees.

Op deze pagina laten we een aantal woningen zien die we samen ontworpen hebben. Heeft u bouwplannen op Almelo Noordoost in vak 3? Bent u benieuwd of uw wensen haalbaar zijn binnen uw budget? Wij horen graag wat uw wensen en ideeën zijn en bespreken graag de (on)mogelijkheden. De eerste 2 gesprekken zijn kostenloos en vrijblijvend.

Archimees en Lesker bouwkundig tekenburo hebben om Almelo Noordoost al meerdere prachtige woningen en bungalows gerealiseerd. Enkele woningen zijn al gereed, een enkele villa is in aanbouw of ligt op de ontwerptafel. Heeft u bouwplannen en wil u meer weten over het ontwerp, het bouwproces of heeft u hulp nodig bij de keuze voor een geschikte kavel? Neem snel contact met ons op. We helpen u graag verder.

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo!
Kunnen wij u helpen?