Algemene voorwaarden

Lesker bouwkundig tekenburo houdt zich bezig met het ontwerpen, voorbereiden en begeleiden van bouwprojecten voor bedrijven en particulieren. Naast een perfect bouwkundig ontwerp, zorgen wij voor contact met welstand, gemeente, aannemers, andere belanghebbenden en begeleiden en adviseren je tijdens het bouwproces.

Lesker bouwkundig tekenburo gebruikt de DNR 2011 als voorwaarden voor opdrachten met professionele opdrachtgevers.
De Nieuwe Regeling 2011 is een standaardregeling voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs en opdrachtgevers. De regeling is eenduidig, transparant en ontwikkeld door BNA en ONRI (tegenwoordig NLingenieurs).

De standaard taakbeschrijving is onderdeel van de DNR 2011. Het is een overzicht van taken die gedurende het hele bouwproces kunnen voorkomen.
Met behulp van de Standaardtaakbeschrijving is het makkelijker om duidelijke afspraken te maken over welke adviseur welke taken zal uitvoeren.

Voor overeenkomsten met particuliere opdrachtgevers en incidentele zakelijke opdrachtgevers wordt gebruik gemaakt van de CR 2013.
De consumentenregeling 2013 is een afspiegeling van DNR 2011 en speciaal ontwikkeld voor kleine opdrachten in de particuliere sector. Het is een korte, toegankelijke en leesbare regeling, afgeleid van de DNR 2011.

Branchevereniging van architectenbureaus

Chat openen
1
Kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo!
Kunnen wij u helpen?