Te koop in Almelo, een unieke royale bouwkavel op bouwplan Almelo Noordoost. Een unieke locatie waarbij de gemoedelijkheid van het platteland en het aangelegen dorp Mariaparochie samenkomst met de voorzieningen van de stad Almelo.

De kavel heeft afmetingen van 45,2 meter diep en 22 meter breed en is in totaal 994,4m² groot. Voor de kavel is een bouwplan gemaakt door architect Rob Mees ten Oever van Archimees in samenwerking met Mathijs Lesker van Lesker bouwkundig tekenburo.

De verkoop van deze kavel verloopt via Timmerhuis Onroerend Goed. Inlichtingen zijn te verkrijgen via Johan Timmerhuis met telefoonnummer 06 21 53 11 39 of per email via johan@timmerhuis.info.

De bouwkavel is gunstig gelegen nabij het dorp Mariaparochie, aan de stadsrand van Almelo. De prijs voor de bouwkavel  van 994,4m² betreft 250.000 v.o.n., exclusief woning.

De mogelijkheid bestaat om te kiezen voor het beschikbare bouwplan. Het plan omvat een moderne vrijstaande villa met zwembad, ontworpen onder architectuur door Rob Mees ten Oever van Archimees.

Voor deze villa geldt het motto: samen maar toch apart. De villa en bungalow ogen samen als één grote woning, maar is opgedeeld in 2 gescheiden wooneenheden. De mogelijke toekomstige bewoners wonen dus als het ware in een 2-onder-1-kapwoning.

Slapen gebeurt aan de voorkant, wonen aan de achterkant, waar de transparantie het grootst is. Door de grootte van de tuin is hier veel uitzicht en weinig inkijk.

De linkerwoning heeft een woonoppervlakte van 242m², inclusief garage-berging van 22m². De gezamelijke inhoud van garage en linkerwoning is 925m³. De kavel van de linkerwoning is 548m² groot.

De rechterwoning  heeft een woonoppervlakte van 90m² en is 355m³ groot. De kavel is 392m² groot.

U kunt natuurlijk ook uw eigen woning ontwerpen samen met architect Rob Mees ten Oever en Mathijs Lesker van Lesker bouwkundig tekenburo.

 

Menu